Sağlıklı Zayıflama ve Beslenme – Metabolic Balance – Lazer Epilasyon (Alexandrite Lazer ve Soprano Diod Ütüleme Buz Lazer) – Bölgesel İncelme (Vellashape-Radyofrekans-Kavitasyon-Carboksiterapi-Mezoterapi)- Antiaging (Botoks-Dolgu-İple Yüz ve Boyun Germe-Işık Dolgusu-Kalıcı Makyaj-Medikal Cilt Bakımı-Kimyasal Peeling-Saç Mezoterapisi-Dermaroller)

IŞIK DOLGU (FACELİFT)

IŞIK DOLGUSU (facelift)

Işık dolgusu; hyaluronik asitli bir dolgudur. Işık dolgusu hyaluronik asitin yanı sıra 7 aminoasit, 3 anti-oksidan ve nemlendiriciler içerir.  Amino asitler cildin kollajenini artırır ve nem verirler. Böylece cilt beslenerek zaman içinde daha kaliteli hale gelir. Antioksidanlar cildi koruyarak sağlıklı kalmasını sağlar.

Neden ışık dolgusu yaptırmalıyız?

Işık dolgusu yüzde aydınlık ve parlak bir görünüm yaratan, aynı zamanda cildin toparlanmasını sağlayan bir dolgu türüdür. Tüm yüze, göz altı ve boyun dahil kullanılabilir.

Işık Dolgusu kalıcılık ve etki süreci nasıldır? 

Işık dolgusunun kalıcılık süresi ortalama 12 – 18 ay civarındadır. Göz çevresini gençleştirmek, halkalalar ve morluklar için uygulanan gözaltı ışık dolgusunun etkisi ise ortalama bir sene sürebilmektedir. Bu süreler kişinin cinsiyetine, yaşına, yaşam koşullarına ve genetik faktörlere göre değişebilmektedir. Tekrar uygulamalar kalıcılık süresini artırmaya yardımcı olmaktadır.

Işık Dolgusunun içeriği nasıldır?

 Aminoasit: Glisin, Lisin, Treonin, Prolin-İsolösin, Lösin, Valin • Mineral: Çinko ve Bakır, Vitamin B6

• Anti-oksidan: Glutatyon, N-asetil-L-sistein, Alfalipoik Asit • Cilt Nemlendirici: Hyaluronik Asit, Arganin

Işık dolgusu uygulamasından önce dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Işık dolgusu öncesinde kan sulandırıcı ilaçlar, vitaminler v.b. kaçınılmalıdır. Aksi takdirde morluklar oluşabilir. Uygulamadan önce doktor ön görüşmesi şarttır.

Gözaltı ışık dolgusunu kimler kullanabilir?

Gözaltı ışık dolgusu özellikle gözaltı çukuru olan kişilere uygulanabilir. Bunun dışında gözaltı derisinin yeniden yapılanmasını sağlayarak göz çevresinin gençleşmesine, gözaltı şişlik, halkalanmalar ve morlukların azalmasına yardımcı olur. 

Comments on: "IŞIK DOLGU (FACELİFT)" (1)

  1. Daha önce Nutra system Poliklniğinde botoks yaptırdım… gayet memnun kaldım. ışık doolgusunuda deneyeceğim.

Yorum bırakın